TRE®-sessies & workshops

Ben je klaar om jezelf een reis naar innerlijke rust en welzijn te gunnen? Om stap voor stap spanningen en de nasleep van traumatische gebeurtenissen in je systeem te integreren? Om opnieuw sterk te staan in je leven en veerkrachtig blijven ongeacht wat er ook gebeurt?

Ontdek nu welke begeleidingsvorm het beste bij jou past. Soms is het aangewezen om enige tijd individueel begeleid te worden, voordat je oefeningen zelfstandig thuis kan uitvoeren. Je kan ook samen met een vriend, partner, of in groep zich in het TRE®-proces onderdompelen. In iedere vorm van begeleiding creëer ik een veilige bedding waarin je helemaal tot jezelf kunt komen, kan diep ontspannen om daaruit de soms uitdagende emoties te kunnen integreren.

Ik raad je aan om minstens 3 sessies in het Initiatietraject te volgen met een erkende TRE®-provider (individueel of in groep). Het lichaam heeft namelijk tijd nodig om vertrouwd te raken met het proces, de oefeningen te leren en zelfregulatie te ontwikkelen. 

Heb je Initiatietraject (in groep of individueel) reeds gevolgd maar je merkt dat je meer begeleiding nodig hebt? Je kan een extra sessie inboeken op moment dat je het nodig hebt aan de tarief van de reeks of deelnemen aan oefensessies, waar je jouw persoonlijk TRE-proces kan verdiepen.


Wat kan je verwachten?

  • Je krijgt een korte introductie van TRE® en achtergrond van stress respons en overlevingsmechanismen

  • Je exploreert 7 toegankelijke oefeningen

  • Je leert basis van zelfregulatie

  • Je krijgt begeleiding tijdens en na de sessie

  • Je krijgt boekje met de oefeningen om thuis verder aan de slag te gaan

  • Sessie duurt ongeveer 90 min tenzij anders vermeld

Reeksen & Workshops Small Group

In het Initiatietraject werken we opbouwend, met huiswerk tussen de sessies en eventueel een follow-up sessie zodat je in staat bent om de diepe ontspanning en connectie met jezelf te verankeren in jouw leven. 

Na afloop beschik je over een eenvoudig en doeltreffend instrument voor diepe ontspanning en het loslaten van stress, dat je altijd en overal zelfstandig kunt gebruiken.

Initiatietraject Small Group

3 groepssessies, prijs p/persoon, max 6 deelnemers

€120


Heb je het Initiatietraject TRE® (in groep of individueel) al gevolgd en wil je verder oefenen en jouw proces verdiepen? Tijdens de oefensessies verdiep je jouw persoonlijk TRE-proces onder andere door het gebruik van diverse interventies.

Oefensessie Small Group

1 groepssessie, prijs p/persoon, max 4 deelnemers

€30

Reeks oefensessies Small Group

4 groepssessies, prijs p/persoon, max 4 deelnemers

€100

Individuele sessies

Individuele sessie

1 individuele sessie

€75

Duo-sessie

1 duo-sessie, prijs p/persoon

€55

Reeks individuele sessies

3 individuele sessies

€210

Reeks Duo-sessies

3 duo-sessies, prijs p/persoon

€150

Bij reservatie van een duo-sessie, selecteer individuele sessie in het boekingssysteem en vermeld "duo" in de opmerkingen

Als je een reeks aankoopt, kun je extra sessies toevoegen tegen hetzelfde tarief
Excl. eventuele verplaatsingskosten

Wat zeggen andere cliënten?