Pralaya Yoga

Verken de wereld van Pralaya Yoga, een adembenemende reis naar vrijheid, kracht, ruimte en rust. Deze dynamische en toegankelijke yogavorm (ontworpen door Robert Boustany, vertaald door Justine Bens) begeleid je naar diepe transformatie in jouw lichaam, werkt versterkend en bevrijdend. Ontdek een yoga-ervaring die je helpt blessures te voorkomen, sportprestaties in jouw favoriete sporten te verbeteren, terwijl het jouw veiligheid vooropstelt.

Laat jezelf onderdompelen in de essentie van Pralaya Yoga, waar elke beweging doelgericht is, elke stretch transformatie teweegbrengt, en elke houding een uitnodiging voor groei is. Ervaar diepe werking van Pralaya Yoga op jouw bindweefsel, het bevrijden van spieren, gewrichten en organen terwijl doorbloeding wordt gestimuleerd.

Verken spierantagonisme, waar tegengestelde spiergroepen zoals psoas en gluteus maximus harmonieus samenwerken voor balans en bevrijding. Ervaar de kunst van "loslaten," die niet alleen je lichaam verjongt maar ook jouw gewrichten en ligamenten beschermt.

Ben jij klaar om in je lichaam te investeren? Omarm de uitdaging en ontdek een praktijk die verfrissend én vervullend is. 

Bij regelmatige beoefening helpt Pralaya Yoga (sport) blessures te voorkomen en genezen, geeft je energie, vermindert pijn, en opent de deur naar een sterke, flexibele en veerkrachtige versie van jezelf. 

Stap in deze transformerende reis, waar helderheid, kracht en vrijheid op je wachten. Ervaar de magie van Pralaya Yoga en aanschouw ongelofelijke veranderingen in lichaam, geest en jouw leven in haar totaliteit.

Waarom kiezen voor Pralaya Yoga?

A's to your Q's

Ik heb geen ervaring met yoga. Is Pralaya yoga dan een goede keuze?

  • Tijdens de lessen(reeksen) werken we opbouwend zodat je een houding kan kiezen die voor je toegankelijk is 

  • Daarnaast zetten we specifieke Pralaya yoga technieken in om het bindweefsel los te maken en specifieke spiergroepen te versterken. Op die manier worden er meer en meer houdingen toegankelijker voor je (ook in de klassieke yogavormen)

Ik ben helemaal niet lenig / sportief. Kan ik mee met de les?

  • Geen zorgen of je flexibel en sportief genoeg bent: vele variaties aan houdingen in Pralaya yoga maken ze toegankelijk voor elk fysiek niveau

  • Daarnaast wordt je lenigheid en kracht juist vergroot door de beoefening van Pralaya yoga

Ik heb blessures. Kan ik dan toch naar de les?

  • Omdat we in Pralaya yoga heel specifiek en doelgericht kunnen werken, kunnen we blessures helpen te voorkomen en ze te geniezen. Toch vraag advies aan je arts

  • Het is ook belangrijk dat je tijdens de les je eigen grenzen bewaakt. Dus het is helemaal prima als je even vroeger uit de houding komt en ontspant