TRE®

spanning ontladende oefeningen

Wist je dat alle ervaringen in je leven worden opgeslagen in je lichaam? Dit kan leiden tot fysieke, emotionele en mentale spanning die de natuurlijke stroom van je leven kan verstoren. Je lichaam biedt ook de weg naar het loslaten van deze spanning, vanuit de basis, bottom-up, vanuit het lichaam naar het hoofd.

Ik nodig je van harte uit om op een zachte manier weer in contact te komen met je lichaam, je zenuwstelsel te begrijpen en te leren hoe je lichamelijke reacties op stress kunt reguleren en de natuurlijke mechanisme van ontlading opnieuw te activeren. Dit alles - in de veilige en ondersteunende bedding van TRE® (Tension Releasing Exercises).

Wat is TRE®?


TRE® is een bewezen methode van Dr. David Berceli, die wereldwijd erkenning heeft gekregen en effectief is gebleken in diverse situaties, van oorlogsgebieden tot bij slachtoffers van natuurrampen. Het is ook voor jou, als je dagelijkse stress ervaart,  worstelt met burn-out of nasleep van traumatische gebeurtenissen.

Deze methode omvat 7 toegankelijke oefeningen, ontworpen om je lichaam en zenuwstelsel in harmonie te brengen en je natuurlijke vermogen tot zelfgenezing te stimuleren. De oefeningen helpen je om diepe spierspanningen los te laten, voortkomend uit schokken, stress, angst of trauma.

En het mooie is dat, nadat je het op een veilige manier aangeleerd hebt onder de begeleiding van een provider, kan je deze methode volledig zelfstandig toepassen, eventueel in combinatie met andere therapieën. Heel je leven lang, wanneer je het maar nodig hebt.