Frequency. The Power of Personal Vibration | Penny Peirce

27-07-2022

Om de een of andere reden heb ik er meer dan een jaar hierover gedaan om dit boek te lezen:) Niet dat het zo'n zware wetenschappelijke kost is; het gaat veel meer over het leren herkennen en voelen van je eigen home frequency. Waarschijnlijk heeft dit voelen het zo zwaar voor mij gemaakt:))

Uit dit boek leer je dat we allemaal op weg zijn naar het Intuïtie Tijdperk, weg van de dominantie van het Westerse mechanistische paradigma en dat er verschillende stadia zijn in dit proces (en niet het einde van de wereld, zoals het van tijd tot tijd voelt) waar we allemaal doorheen bewegen. Het is dan interessant om te zien in welke fase jij je op dit moment bevindt, wat je kunt verwachten en hoe je je eigen overgang soepeler kunt laten verlopen.

Dit boek staat gewoon vol met briljante inzichten, zoals "Het is aan jou hoe je je wilt voelen en wie je wilt zijn. Niemand anders kan de voorwaarden voor jou creëren om je goed te voelen als jij niet besloten hebt om je dit te doen" en een heleboel tools om je bewustzijn te verhogen.

Geniet en transformeer!